Hirsegrøt med karamellisert banan
Hirse er rik på vitaminer og mineraler som gir en deilig, sunn frokostgrøt. Denne veganske oppskriften er søtet med lønnesirup, nøtter og banan.
Tilberedning
Steg 1
Skyll hirsen først med kaldt vann og blancher deretter med kokende vann. Tilsett i en kjele og hell i dobbelt så mye vann og kok opp. Skru ned varmen, dekk til og kok i 12 minutter , til vannet er trukket inn.
Steg 2
Tilsett lønnesirup og kokosmelk i den kokte hirsen. Rør og dekk til i 5 minutter.
Steg 3
Kutt bananene på langs.
Steg 4
Varm opp Kikkoman ristet sesamolje, Kikkoman Soyasaus og lønnesirup i en stekepanne. Tilsett bananer og karamelliser dem på begge sider.
Steg 5
Ha hirsgrøten i boller og tilsett bananer på toppen. Dryss over det hele med kakao og pistasjnøtter. Andre favorittnøtter vil også fungere i denne retten.
Oppskrifts-ID: 1097
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer