![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:] Grillede champignon fyldt med fetaost](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/1/1/csm_1012-recipe-page-Grilled-mushrooms-stuffed-with-feta-cheese-cucumber-and-pomegranate_mobile_b439454a70.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:] Grillede champignon fyldt med fetaost](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/9/6/csm_1012-recipe-page-Grilled-mushrooms-stuffed-with-feta-cheese-cucumber-and-pomegranate_desktop_1b28c7b7b3.webp)
Grillet sopp fylt med fetaost, agurk og granateple
total tid
15 min.
15 min. tilberedningstid
Store sopper som er marinert i soyasaus og olivenolje med hvitløk og pepper, servert med oppskåret fetaost blandet med agurk og granateple er flott som aperitiff på en grillaften.
Næringsinnhold (per porsjon):1.804 kJ / 431 kcal
29 gFett
25 gProtein
20 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Vask soppen og skjær av stilkene.
Steg 2
Bland olivenoljen med soyasaus, presset hvitløk og pepper. Gni resten av marinaden på soppen.
Steg 3
Grill dem på begge sider i en varm stekepanne.
Steg 4
I mellomtiden, skjær agurken og fetaosten i terninger. Bland dem med granateplefrø. Fyll soppene med blandingen. Garner med persille og server med en gang.
Oppskrifts-ID: 1012
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer