![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:] Grillede champignon fyldt med fetaost](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/9/6/csm_1012-recipe-page-Grilled-mushrooms-stuffed-with-feta-cheese-cucumber-and-pomegranate_mobile_227ca64d24.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:] Grillede champignon fyldt med fetaost](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/a/4/csm_1012-recipe-page-Grilled-mushrooms-stuffed-with-feta-cheese-cucumber-and-pomegranate_desktop_aafb75489c.webp)
Grillet sopp fylt med fetaost, agurk og granateple
total tid
15 min.
15 min.
tilberedningstid
Store sopper som er marinert i soyasaus og olivenolje med hvitløk og pepper, servert med oppskåret fetaost blandet med agurk og granateple er flott som aperitiff på en grillaften.
Næringsinnhold (per porsjon):
1804 kJ
/
431 kcal
29 g
Fett
25 g
Protein
20 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Vask soppen og skjær av stilkene.
Steg 2
Bland olivenoljen med soyasaus, presset hvitløk og pepper. Gni resten av marinaden på soppen.
Steg 3
Grill dem på begge sider i en varm stekepanne.
Steg 4
I mellomtiden, skjær agurken og fetaosten i terninger. Bland dem med granateplefrø. Fyll soppene med blandingen. Garner med persille og server med en gang.
Oppskrifts-ID: 1012
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer