[Translate to Norwegisch:] Grillede champignon fyldt med fetaost
[Translate to Norwegisch:] Grillede champignon fyldt med fetaost

Grillet sopp fylt med fetaost, agurk og granateple

total tid 15 min.
15 min. tilberedningstid

Store sopper som er marinert i soyasaus og olivenolje med hvitløk og pepper, servert med oppskåret fetaost blandet med agurk og granateple er flott som aperitiff på en grillaften.

Ingredienser

2 porsjoner

Sopp og marinade

500 g
stor sopp
2 ss
olivenolje
1 
fedd hvitløk
 ¼ ts
ferskmalt pepper

Fyll

2 
grønne agurker
150 g
fetaost
3 ss
med granateplefrø
Fersk persille skal strøs på
Næringsinnhold (per porsjon): 1804 kJ  /  431 kcal
29 g Fett
25 g Protein
20 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Vask soppen og skjær av stilkene.

Steg 2

Bland olivenoljen med soyasaus, presset hvitløk og pepper. Gni resten av marinaden på soppen.

Steg 3

Grill dem på begge sider i en varm stekepanne.

Steg 4

I mellomtiden, skjær agurken og fetaosten i terninger. Bland dem med granateplefrø. Fyll soppene med blandingen. Garner med persille og server med en gang.

Oppskrifts-ID: 1012

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Vask soppen og skjær av stilkene.

Bland olivenoljen med soyasaus, presset hvitløk og pepper. Gni resten av marinaden på soppen.

Grill dem på begge sider i en varm stekepanne.

I mellomtiden, skjær agurken og fetaosten i terninger. Bland dem med granateplefrø. Fyll soppene med blandingen. Garner med persille og server med en gang.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.