Fylte nachos med guacamole og salsa
Disse nachosene kan lages etter egen smak. Du kan legge til hvilken som helst topping du liker. Det er fint med noe grønt for å balansere osten. Om du vil kan du tilsette sukkererter, paprika og fersk chilipepper som litt ekstra krydder.
Ingredienser
Nachos
Guacamole
Tilberedning
Steg 1
Finriv hvitløken og bland med soyasaus, pepper og spisskummen. Mariner biffen i blandingen i ti minutter. Grill deretter på en rykende varm grillpanne i fire minutter på hver side. Alternativt kan du bruke en vanlig panne med litt olje på. La den hvile fem minutter før du skjærer i tynne strimler.
Steg 2
Slik lager du guacamole: Finhakk tomater, sjalottløk og hvitløk. Tilsett i en morter med olivenolje og bland det litt rundt før du tilsetter avokado i terninger. Bland sammen og smak til med soyasaus, limejuice, hakket koriander og spisskummen
Steg 3
Legg nachoschipsene på et stekebrett eller i en langpanne. Legg osten på toppen og sett den inn i en forvarmet ovn (180 grader) i 5-6 minutter til osten har smeltet.
Steg 4
Topp nachosen med biff, guacamole, halve tomater, mais, syltet løk, crème fraiche, salsa og fersk koriander.
Oppskrifts-ID: 1094
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer