Foccacia med squash og oliven

total tid 90 min.
90 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner

Deig

15 g
fersk gjær
10 g
sukker
350 g
hvetemel type 00
2,2 dl
lunket vann
10 g
olivenolje

Tilbehør

80 g
squash
30 g
Kalamata-oliven uten sten
10 g
olivenolje
1 
Rosmarin
Næringsinnhold (per porsjon): 1470 kJ  /  351 kcal

Tilberedning

Steg 1

Dekk gjæren med sukker og la den løses opp. Bland alle ingrediensene til deigen med gjæren og elt i ca. 10 minutter. Dekk til deigen og sett til side. La den heve til den er doblet i størrelse.

Steg 2

Forvarm ovnen til 190 grader.

Steg 3

Del squashen i halve skiver og bland med soyasaus. Ha deigen i en ildfast form (21x25 cm), dryss over olivenolje og la den hvile i 30 minutter. Trykk squash og oliven forsiktig inn i deigen, dryss den med rosmarin og stek på midterste rille i 30 minutter.

Oppskrifts-ID: 922

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Dekk gjæren med sukker og la den løses opp. Bland alle ingrediensene til deigen med gjæren og elt i ca. 10 minutter. Dekk til deigen og sett til side. La den heve til den er doblet i størrelse.

Forvarm ovnen til 190 grader.

Del squashen i halve skiver og bland med soyasaus. Ha deigen i en ildfast form (21x25 cm), dryss over olivenolje og la den hvile i 30 minutter. Trykk squash og oliven forsiktig inn i deigen, dryss den med rosmarin og stek på midterste rille i 30 minutter.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.