Fennikel, edamame og valnøttsalat med dressing av Kikkoman Ponzu sitron soyasaus, basilikum og dill
Tilberedning
Steg 1
Varm opp stekeovnen til 160 ° C. Rist valnøttene på et flatt bakebrett i 15 - 20 minutter til de er blitt litt brune og lukter godt. La dem avkjøle og knus dem i stykker.
Steg 2
Fjern det harde ytre laget av fennikelknollen og kast det. Skjær fennikelen først i fire deler og så i så tynne skiver som mulig. Det kan du bruke en grønnsakhøvl til om du har en for hånden. Skjær redikkene i fire deler hver. Riv bladene av basilikum og dill og grovhakk dem.
Steg 3
Hell Kikkoman Ponzu sitron soyasaus og olivenolje i et rent og tomt syltetøyglass og rist det godt i 20-30 sekunder til sausen ser mere tykkflytende ut og er emulgert. Løft garneringen under grønnsakene, tilføy dressigen og server.
Tips
Skulle du ikke finne edamame-bønner kan du erstatte disse med skallede tykke bønner eller erter. Edamame-bønner finnes ferdig kokt og uten skall i større supermarkeder.
Oppskrifts-ID: 64
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer