Enkel rødbetehummus

total tid 15 min.
15 min. tilberedningstid

Fargen på denne oppskriften er like intens som smaken. Hemmeligheten: Lønnesirup og rødbeter. En ny klassiker.

Ingredienser

4 porsjoner
300 g
kikerter, kokte
85 g
rødbetejuice
1 
fedd hvitløk
 ½ ts
malt spisskummen
 ½ ss
lønnesirup
1 ss
sitronsaft
75 g
tahini

Til servering:

Olivenolje
Persilleblader
Næringsinnhold (per porsjon): 974 kJ  /  234 kcal
13,4 g Fett
10,1 g Protein
14,9 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Ha kikerter, rødbetesaft, spisskummen, Kikkoman Soyasaus, hvitløk, lønnesirup og sitronsaft i en foodprosessor og miks til en jevn blanding. 

Steg 2

Tilsett så tahini og bland godt med de andre ingrediensene. La stå i kjøleskap til maten er klar til servering.

Steg 3

Pynt med en skje olivenolje og litt hakket persille etter smak før servering.

Oppskrifts-ID: 1071

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Ha kikerter, rødbetesaft, spisskummen, Kikkoman Soyasaus, hvitløk, lønnesirup og sitronsaft i en foodprosessor og miks til en jevn blanding. 

Tilsett så tahini og bland godt med de andre ingrediensene. La stå i kjøleskap til maten er klar til servering.

Pynt med en skje olivenolje og litt hakket persille etter smak før servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.