Enkel gulerotsuppe med koriander, burrata og mandler

total tid 30 min.
5 min. tilberedningstid
25 min. koketid

En deilig, kremet suppeoppskrift med gulerot og koriander som er klar på 30 minutter. Burrata og mandeltopping gir en lukseriøs finish, noe som gjør suppen ideell som forrett til middagen. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

2 porsjoner
400 g
gulrøtter
30 g
smør
1 
fedd hvitløk
 ½ ts
korianderfrø
 ½ ts
chilliflak
6 dl
grønnsaksbuljong

Til servering

100 g
burrata
2 ss
hakket mandel
Fersk persille
1 ts
olivenolje
Nykvernet pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 1895 kJ  /  453 kcal
37,4 g Fett
13,3 g Protein
16,6 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Surr de skivede gulerøttene i smør i en gryte sammen med hakket løk og urter. Hell i kraften etter 5 minutter, krydre med Kikkoman naturlig brygget soyasaus og la koke 20 minutter.

Steg 2

Bland suppen i blenderen til den er jevn og dryss over frisk persille.

Steg 3

Rist mandlene i en tørr stekepanne.

Steg 4

Server suppen med burrata, dryss over mandler, pepper og persille og sprinkle med olivenolje.

Oppskrifts-ID: 1039

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Surr de skivede gulerøttene i smør i en gryte sammen med hakket løk og urter. Hell i kraften etter 5 minutter, krydre med Kikkoman naturlig brygget soyasaus og la koke 20 minutter.

Bland suppen i blenderen til den er jevn og dryss over frisk persille.

Rist mandlene i en tørr stekepanne.

Server suppen med burrata, dryss over mandler, pepper og persille og sprinkle med olivenolje.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.