

Enkel ertesuppe med peppermynte, kikerter og fetaost
Denne herlige grønne suppen er laget med ferske erter, men du kan også bruke frosne erter. Kikkoman Ponzu gir en delikat sitronsmak og de ristede kikertene og fetaosten gir en herlig kontrast til suppens glatte tekstur. Egnet for vegetarianere.
Tilberedning
Steg 1
Skjær opp tomatene, skjær purren i skiver. Stek i smør i en gryte, og når blandingen er blitt litt myk, heller du i buljongen og tilsetter ertene. Smak til med Kikkoman Ponzu Sitron og pepper. La koke i 20 minutter.
Steg 2
Forhåndsvarm ovnen i mellomtiden til 200 ⁰C. Sprinkle de ristede kikertene med olivenolje, kvernet paprika og koriander. Plasser i folie og stek i 15 minutter.
Steg 3
Bruk en blender, bland suppen i blenderen til den er jevn og dryss over med fersk peppermynte. Server med ristede kikerter og smuldret fetaost.
Oppskrifts-ID: 1040
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer