Endivesalat

total tid 10 min.
10 min. tilberedningstid

Enkel å lage og lett å nyte. Denne salaten med endive, epler og granateple holder seg sprø lenger. Perfekt for lunsj på farten.

Ingredienser

4 porsjoner
2 
endivesalat
1 
Granny Smith eple
80 g
ristede mandler (med skall)
2 ts
hvitvinseddik
1 ss
lønnesirup
2 ss
grønnsakskraft
2 ss
olivenolje
 ½ bunt
gressløk
3 ss
granateplekjerner
Næringsinnhold (per porsjon): 654 kJ  /  229 kcal
16,9 g Fett
6,5 g Protein
11,3 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skyll og tørk endivesalat, epler og gressløk. Skjær endivesalaten og eple i skiver og grovhakk mandlene. Legg alt i en bolle.

Steg 2

Bland grønnsakskraften sammen med eddik, lønnesirup, Kikkoman soyasaus og olivenolje, og mariner ingrediensene i bollen. 

Steg 3

Grovhakk gressløken og topp deretter salaten med urter og granateplekjerner.

Oppskrifts-ID: 1068

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skyll og tørk endivesalat, epler og gressløk. Skjær endivesalaten og eple i skiver og grovhakk mandlene. Legg alt i en bolle.

Bland grønnsakskraften sammen med eddik, lønnesirup, Kikkoman soyasaus og olivenolje, og mariner ingrediensene i bollen. 

Grovhakk gressløken og topp deretter salaten med urter og granateplekjerner.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.