Endivesalat
total tid10 min.
10 min.tilberedningstid
Enkel å lage og lett å nyte. Denne salaten med endive, epler og granateple holder seg sprø lenger. Perfekt for lunsj på farten.
Næringsinnhold (per porsjon):654 kJ / 229 kcal
16,9 gFett
6,5 gProtein
11,3 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Skyll og tørk endivesalat, epler og gressløk. Skjær endivesalaten og eple i skiver og grovhakk mandlene. Legg alt i en bolle.
Steg 2
Bland grønnsakskraften sammen med eddik, lønnesirup, Kikkoman soyasaus og olivenolje, og mariner ingrediensene i bollen.
Steg 3
Grovhakk gressløken og topp deretter salaten med urter og granateplekjerner.
Oppskrifts-ID: 1068
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer