

Endivesalat
total tid
10 min.
10 min.
tilberedningstid
Enkel å lage og lett å nyte. Denne salaten med endive, epler og granateple holder seg sprø lenger. Perfekt for lunsj på farten.
Næringsinnhold (per porsjon):
654 kJ
/
229 kcal
16,9 g
Fett
6,5 g
Protein
11,3 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Skyll og tørk endivesalat, epler og gressløk. Skjær endivesalaten og eple i skiver og grovhakk mandlene. Legg alt i en bolle.
Steg 2
Bland grønnsakskraften sammen med eddik, lønnesirup, Kikkoman soyasaus og olivenolje, og mariner ingrediensene i bollen.
Steg 3
Grovhakk gressløken og topp deretter salaten med urter og granateplekjerner.
Oppskrifts-ID: 1068
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer