Choco Eggnog
Choco Eggnog

Choco Eggnog

total tid10 min.
5 min.tilberedningstid
5 min.koketid

Varm opp juleselskapene med vår rike Choco Eggnog, en oppmuntrende miks av sjokolade, mynte og festlige kryddere som gir julestemning i hver slurk.

Ingredienser

2 porsjoner
2 
eggeplommer
0,4 dl
myntesirup
4 dl
melk
2 ts
malt kanel
2 ts
malt muskatnøtt
4 ss
usøtet kakaopulver
2 ss
porsjoner pisket krem
Skinnende blå sukkerperler til pynt
2 
mynteblader (fra toppen av mynteplanten, ca. 1 cm lange)
Næringsinnhold (per porsjon):1209 kJ / 289 kcal

Tilberedning

Steg 1

2  eggeplommer – 0,4 dl myntesirup – 4 dl melk – 2 skvett Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ts malt kanel – 2 ts malt muskatnøtt – 4 ss usøtet kakaopulver

Kombiner alle ingrediensene bortsett fra eggeplommene i en gryte og varm forsiktig opp til du får en rik, varm sjokolade. Hell deretter blandingen langsomt oppi eggeplommene under kontinuerlig pisking slik at de tempereres. Hell blandingen tilbake i gryten og varm den forsiktig opp igjen til den er ordentlig varm.

Steg 2

2 ss porsjoner pisket krem – Skinnende blå sukkerperler til pynt – 2  mynteblader (fra toppen av mynteplanten, ca. 1 cm lange)

Hell blandingen i kopper og topp med pisket krem, blå sukkerperler og mynteblader.

Oppskrifts-ID: 1401

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

2 eggeplommer – 0,4 dl myntesirup – 4 dl melk – 2 skvett Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ts malt kanel – 2 ts malt muskatnøtt – 4 ss usøtet kakaopulver

Kombiner alle ingrediensene bortsett fra eggeplommene i en gryte og varm forsiktig opp til du får en rik, varm sjokolade. Hell deretter blandingen langsomt oppi eggeplommene under kontinuerlig pisking slik at de tempereres. Hell blandingen tilbake i gryten og varm den forsiktig opp igjen til den er ordentlig varm.

2 ss porsjoner pisket krem – Skinnende blå sukkerperler til pynt – 2 mynteblader (fra toppen av mynteplanten, ca. 1 cm lange)

Hell blandingen i kopper og topp med pisket krem, blå sukkerperler og mynteblader.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.