"Bagna cauda"-dipp med tofu og soyasaus
Tilberedning
Steg 1
Skrell hvitløken og løken og skjær dem i tynne skiver. Varm opp ½ ss olje i en gryte, tilsett hvitløk og løk og fres til de er gule. Tilsett hvitvin, kok opp og hell blandingen i en mikser.
Steg 2
La tunfisken dryppe godt av. Varm opp enda ½ ss olivenolje, tilsett tunfisk og fres til den er "tørr". Tilsett og varm opp 2 ss soyasaus. Legg blandingen på en tallerken og avkjøl.
Steg 3
Hell over tunfiskblandingen i mikseren sammen med blandingen av løk og hvitløk. Tilsett tofu, resten av soyasausen, resten av olivenoljen, sitronsaft og honning, og miks sammen. Tilsett parmesan, kapers, salt og pepper, grovmiks en gang til og server dippen.
Bagna-Cauda-dippen passer godt til for eksempel:
- rå grønnsak-sticks som gulrøtter, selleri, agurk, paprika og reddiker
- kokte grønnsaker som grønne asparges, mais, blomkål, brokkoli osv.
Oppskrifts-ID: 202
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer