
Stekt fennikel

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 2 fennikelknoller
- 100 g quinoa
- 100 g kikerter
- 4 små vårløk
- 2 tomater
- 4 ts Kikkoman Ponzu appelsin
- 2 ts olivenolje
Slik gjør du det
Skjær fennikelknollene i fire og legg bladene til side. Ha fennikelbåtene og 2 ts Ponzu Orange i en kasserolle. Tilsett 200 ml vann og kok i 30 minutter ved middels varme; rør om fra tid til annen. Ta kasserollen av platen og la den avkjøles. Hakk fennikelbladene.
Skrell løken og skjær den i skiver. Skjær tomatene i små terninger.
Legg løk, tomater og kikerter i en salatbolle. Tilsett olje og rør om. Tilsett 2 ts Ponzu Orange-saus og rør om. Tilsett quinoa og rør om igjen.
Server fennikel med quinoa, og pynt med hakkede fennikelblader.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 2 fennikelknoller
- 100 g quinoa
- 100 g kikerter
- 4 små vårløk
- 2 tomater
- 4 ts Kikkoman Ponzu appelsin
- 2 ts olivenolje