Søt honning- og pærechutney

total tid 120 min.
120 min. tilberedningstid

Ingredienser

8 porsjoner
1 kg
pærer
1 kg
melon
1 kg
løk
1 
chili
 ½ kg
sukker
500 ml
vineddik
Næringsinnhold (per porsjon): 352 kJ  /  84 kcal
0,2 g Fett
1 g Protein
20,1 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær pærene i store terninger og melonen i små terninger. Hakk løken fint. Legg alt i en kasserolle og tilsett sukker, eddik og 150 ml Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt. Rør sammen og småkok til løken er mør (30 minutter - 1 time), tilsett eventuelt litt vann. 

Steg 2

Fyll varm chutney i rene, tørre glass, lukk dem med pakningen og dekselet, og sett dem inn i den forvarmede ovnen. Steriliser ca. 30 minutter ved 120°. La glassene avkjøles over natten. Ikke snu dem.

Steg 3

Server som søtt følge til ost eller stekt eller grillet fisk, og som ferdig brødpålegg.

Oppskrifts-ID: 469

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær pærene i store terninger og melonen i små terninger. Hakk løken fint. Legg alt i en kasserolle og tilsett sukker, eddik og 150 ml Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt. Rør sammen og småkok til løken er mør (30 minutter - 1 time), tilsett eventuelt litt vann. 

Fyll varm chutney i rene, tørre glass, lukk dem med pakningen og dekselet, og sett dem inn i den forvarmede ovnen. Steriliser ca. 30 minutter ved 120°. La glassene avkjøles over natten. Ikke snu dem.

Server som søtt følge til ost eller stekt eller grillet fisk, og som ferdig brødpålegg.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.