Salat med vaktelegg og pepperrotdressing

total tid 20 min.
20 min. tilberedningstid

Ingredienser

2 porsjoner
100 g
fersk spinat
10 
vaktelegg
100 g
reddik
100 g
agurk
100 g
cherrytomater

Dressing:

100 g
naturell yoghurt
20 g
revet pepperrot
1 ss
hakket dill
Næringsinnhold (per porsjon): 1444 kJ  /  345 kcal

Tilberedning

Steg 1

Bland sammen ingrediensene til dressingen.

Steg 2

Ha vakteleggene i kokende vann. Kok i 4 minutter og skrell dem.

Steg 3

Legg den vaskede spinaten på en tallerken.

Steg 4

Tilsett vaktelegg, skivede agurker, reddiker og cherrytomater.

Steg 5

Hell over dressingen og server med en gang.

Oppskrifts-ID: 973

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland sammen ingrediensene til dressingen.

Ha vakteleggene i kokende vann. Kok i 4 minutter og skrell dem.

Legg den vaskede spinaten på en tallerken.

Tilsett vaktelegg, skivede agurker, reddiker og cherrytomater.

Hell over dressingen og server med en gang.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.