

Poke Bowl med sprøstekt kylling
Tilberedning
Steg 1
Kok ris som angitt på pakken. La den avkjøles litt, før du fordeler den på 4 skåler.
Steg 2

Skjær løk i litt brede strimler. Kok opp vann, eddik og sukker, og la løkstrimlene småkoke ett minutt. Slå av varmen og la løkstrimlene ligge minst 15 minutter i kokevannet.
Steg 3

Bank kyllingfiletene til de har jevn tykkelse på ca. 1 cm. Dryss litt mel på begge sider av kyllingfiletene, og krydre med salt, pepper og karripulver. Snu kyllingfiletene i det piskede egget og vend dem deretter i Kikkoman Panko. Stek kyllingene i olje, ca. 5 minutter på hver side, la overskuddsfett dryppe av på et kjøkkenpapir, og skjær deretter filetene i skiver.
Steg 4

Forvell edamamebønnene i 1 minutt. Skjær kålen i tynne skiver og bland den med Kikkoman Poke Sauce. Skjær avocadoene i skiver.
Steg 5

Legg kålen, avocadoene, edamamebønnene, de løken og kyllingfiletene på risen. Ekstra Kikkoman Poke Sauce og limestrimler serveres som tilbehør.
Oppskrifts-ID: 110
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer





![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)














