Krydrete julekanapéer
Søk
Filter
Krydrete julekanapéer
Bookmark
75 av 290

Krydrete julekanapéer

Krydrete julekanapéer
Total tid 50 min
Forberedelsestid: 50 min
706 kJ / 168 kcal
Fett: 4.4 g
Protein: 2.6 g
Karbohydrat: 8.4 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Til røkelakskremen:

Til roastbiffkremen:

Til eggekremen:

Slik gjør du det

  1. Vask tomater, skjær i ca. 0,5 cm tykke skiver og legg på en langpanne kledd med bakepapir. Bland eddik, soyasaus og olje, pensle tomatene med blandingen og stek i forvarmet ovn ved 180 °C (varmluft 160 °C) i ca. 30 minutter, pensle innimellom med den resterende marinaden. Kikkoman naturlig brygget soyasaus gir tomatene en mild krydret tone og en fin glans.
  2. Skjær skorpene av toastskivene. Skjær røkelaksen i veldig fine terninger, rør sammen med kremost og smak til med soyasaus. Til roastbiffkremen, kutt roastbiffen i fine strimler, bland med kremost og smak til med sennep og soyasaus.
  3. Til eggekremen, skrell og halver eggene, mos eggeplommen, del eggehviten i terninger og bland begge med majones og smak til med soyasaus. Vask og rengjør ruccolaen og skjær i små biter.
  4. Pensle 8 skiver toast med eggekremen og topp med ruccola og tomater. Legg opp 8 skiver toast og trykk litt sammen. Pensle 4 av de øverste skivene av toast med røkelaks- og roastbiffkrem og dekk med de resterende toastskivene. Del skivene i fire trekanter, fest trekantene med dekorative trepinner.

Tips: Hvis du drysser over litt soyasaus over de ristede brødskivene før du smører ut kremene, blir julecanapéene spesielt saftige og krydrete.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 50 min
Forberedelsestid: 50 min
706 kJ / 168 kcal
Fett: 4.4 g
Protein: 2.6 g
Karbohydrat: 8.4 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Til røkelakskremen:

Til roastbiffkremen:

Til eggekremen: