Hjemmelaget hoisinsaus

5 1 vurderinger

Ingredienser

1 porsjoner
4 
fedd hvitløk
 ½ 
rød chili
 ½ ts
revet fersk ingefær
1 dl
sesamolje
1 ss
peanøttsmør
1 
lime, saften
2 ss
brunt sukker
1 dl
vann

Tilberedning

Steg 1

Finhakk hvitløk og chili. Rør sammen hvitløk, chili, ingefær, soyasaus, sesamolje, peanøttsmør, limesaft, brunt sukker og vann i en liten kjele. Gi det et lite oppkok og la småkoke 15 min til den har tyknet noe.

Steg 2

Sil av sausen og avkjøl.

Steg 3

Hoisin-saus kan du bruke som tilbehør til risen, som marinade til grillmaten eller som topping på kjøtt og grønnsaker.

Oppskrifts-ID: 853

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Finhakk hvitløk og chili. Rør sammen hvitløk, chili, ingefær, soyasaus, sesamolje, peanøttsmør, limesaft, brunt sukker og vann i en liten kjele. Gi det et lite oppkok og la småkoke 15 min til den har tyknet noe.

Sil av sausen og avkjøl.

Hoisin-saus kan du bruke som tilbehør til risen, som marinade til grillmaten eller som topping på kjøtt og grønnsaker.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.