Fullkornspannekaker med røkelaks, cottage cheese og agurk

total tid 20 min.
5 min. tilberedningstid
15 min. koketid

En deilig frokostrett, disse pannekakene i Scandi-stil med røkelaks smaker utsøkt og er enkle å lage.

Ingredienser

2 porsjoner
100 g
fullkornsspeltmel
35 g
hirsemel
1 ts
bakepulver
220 ml
kefir
2 
egg

Topping:

100 g
røkelaks
150 g
cottage cheese
1 
agurk
1 ts
fersk dill
Næringsinnhold (per porsjon): 2445 kJ  /  584 kcal
25,1 g Fett
39,6 g Protein
50,0 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Bland alle ingrediensene til pannekakene grundig.

Steg 2

Smør en varm stekepanne med litt Kikkoman sesamolje. Ha i en spiseskje røre og form pannekakene. Når det kommer bobler på overflaten av pannekakene, snu dem.

Steg 3

Overfør til tallerkener. Fordel over cottage cheesen og legg skiver av laks og agurk på toppen. Dryss over med sesamfrø og dill. Du kan også bruke andre favoritturter.

Oppskrifts-ID: 1099

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland alle ingrediensene til pannekakene grundig.

Smør en varm stekepanne med litt Kikkoman sesamolje. Ha i en spiseskje røre og form pannekakene. Når det kommer bobler på overflaten av pannekakene, snu dem.

Overfør til tallerkener. Fordel over cottage cheesen og legg skiver av laks og agurk på toppen. Dryss over med sesamfrø og dill. Du kan også bruke andre favoritturter.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.