Tomat- og paprikasuppe
Tilberedning
Steg 1
Varm opp stekeovnen til 220 °C (200 °C varmluft). Legg en sil i en skål. Fjern innmaten fra tomatene med en skje og legg tomatene i silen for å samle opp juicen. Kast frøene, og sett juicen til side.
Steg 2
Finhakk paprika, rødløk, chili og hvitløk. Ha paprika, rødløk, chili og hvitløk i en varme gryte med olje. Bland det hele godt sammen og la putre i 30 minutter.
Steg 3
Tilsett Kikkoman naturlig brygget soyasaus og halvparten av grønnsaksbuljongen, og la det koke videre i 20 minutter til. Avslutningsvis tilsetter du tomatjuicen fra tidligere, resten av grønnsaksbuljongen og kikertene. Mos det hele med en stavmikser til du har en kremet masse.
Steg 4
Ha alt tilbake i en kjele og varm opp forsiktig. Tilsett limesaften og server med karse, krutonger og litt hele kikerter.
Oppskrifts-ID: 48
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer