Spicy svart bønne suppe med chorizo
En rik og sunn suppeoppskrift, inspirert av meksikanske smaker. Chorizoen og paprikaen gir en varm, røykaktig smak og de ristede tortillatrianglene passer perfekt til dypping.
Ingredienser
Til servering
Tilberedning
Steg 1
Skjær opp løk, paprika og chorizoen. Stek i olivenolje i en gryte, og når løken er myknet og chorizoen er brunet, legger du til alt krydderet, finhakket hvitløk og avdrypte og skyllede bønner.
Steg 2
Hell i buljongen og tomatpassata, smak til med Kikkoman soyasaus (eller Ponzu) og finhakket koriander og la koke i 15 minutter. Hell deretter 1/3 av suppen (uten chorizo) i en blender og bland til den er jevn. Hell blandingen tilbake i gryten og rør godt.
Steg 3
Skjær tortillaene opp i trekanter og rist dem i en dyp stekepanne.
Steg 4
Hell suppen i en bolle og server med avokadoskiver, revet cheddarost og tortillabiter.
Oppskrifts-ID: 1042
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer