Spicy fiskeburger med kål og gulrotslaw
Disse fiskeburgerne med sprø kål og gulrottopping er en sikker vinner på middagsbordet. Burgerne har et hint av chili, men hvis du ikke liker sterkt krydder, kan du droppe Kikkoman krydret Chilisaus til Kimchi.
Tilberedning
Steg 1
Bland 2 ts Kikkoman Soyasaus, ½ ts olivenolje og Kikkoman Kimchi Chili Sauce i en bolle. Tilsett fiskestykkene, dryss over hvitløksgranulat og bland. La stå i kjøleskapet i minimum 60 minutter.
Steg 2
Mens du venter, hakk rødkålen, tilsett 2 ts sitronsaft og krydre med salt. La stå i 30-40 minutter.
Steg 3
Skjær gulroten i tynne strimler (bruk gjerne julienneskreller). Ha oppi en bolle, tilsett 1 ts sitronsaft og 1 ts Kikkoman Soyasaus.
Steg 4
Varm opp resten av olivenoljen i en stekepanne og stek de marinerte fiskestykkene på begge sider til de er brune.
Steg 5
Del hamburgerbrødene i to på midten. Varm opp smøret i en stekepanne og rist brødene (med snittflaten ned).
Steg 6
Tilbered sausen i en bolle: Rør sammen gresk yoghurt, engelsk sennep og dijonsennep.
Steg 7
Smør saus på underdelen av hamburgerbrødene, legg på salatblader, deretter fisken, tomatskivene, rødkålen og gulroten. Legg så overdelen oppå burgerne.
Oppskrifts-ID: 1145
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer