Spicy fiskeburger med kål og gulrotslaw
Spicy fiskeburger med kål og gulrotslaw

Spicy fiskeburger med kål og gulrotslaw

total tid75 min.
5 min.tilberedningstid
10 min.koketid
60 min.marineringstid

Disse fiskeburgerne med sprø kål og gulrottopping er en sikker vinner på middagsbordet. Burgerne har et hint av chili, men hvis du ikke liker sterkt krydder, kan du droppe Kikkoman krydret Chilisaus til Kimchi.

Ingredienser

2 porsjoner
200 g
beinfri filet av tilapia eller annen hvit fisk
1 ss
olivenolje
1 klype
hvitløksgranulat
2 
hamburgerbrød
1 ts
smør
Noen salatblader
4 
tomatskiver
50 g
rødkål
50 g
gulrot
3 ts
sitronsaft
1 klype
Salt

Saus:

40 g
gresk yoghurt naturell
1 ts
engelsk sennep
1 ts
dijonsennep
Næringsinnhold (per porsjon):1570 kJ / 375 kcal
13,7 gFett
24,2 gProtein
38,1 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Bland 2 ts Kikkoman Soyasaus, ½ ts olivenolje og Kikkoman Kimchi Chili Sauce i en bolle. Tilsett fiskestykkene, dryss over hvitløksgranulat og bland. La stå i kjøleskapet i minimum 60 minutter.

Steg 2

Mens du venter, hakk rødkålen, tilsett 2 ts sitronsaft og krydre med salt. La stå i 30-40 minutter.
 

Steg 3

Skjær gulroten i tynne strimler (bruk gjerne julienneskreller). Ha oppi en bolle, tilsett 1 ts sitronsaft og 1 ts Kikkoman Soyasaus​​​​​​​.

Steg 4

Varm opp resten av olivenoljen i en stekepanne og stek de marinerte fiskestykkene på begge sider til de er brune.
 

Steg 5

Del hamburgerbrødene i to på midten. Varm opp smøret i en stekepanne og rist brødene (med snittflaten ned).
 

Steg 6

Tilbered sausen i en bolle: Rør sammen gresk yoghurt, engelsk sennep og dijonsennep.
 

Steg 7

Smør saus på underdelen av hamburgerbrødene, legg på salatblader, deretter fisken, tomatskivene, rødkålen og gulroten. Legg så overdelen oppå burgerne.

Oppskrifts-ID: 1145

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland 2 ts Kikkoman Soyasaus, ½ ts olivenolje og Kikkoman Kimchi Chili Sauce i en bolle. Tilsett fiskestykkene, dryss over hvitløksgranulat og bland. La stå i kjøleskapet i minimum 60 minutter.

Mens du venter, hakk rødkålen, tilsett 2 ts sitronsaft og krydre med salt. La stå i 30-40 minutter.
 

Skjær gulroten i tynne strimler (bruk gjerne julienneskreller). Ha oppi en bolle, tilsett 1 ts sitronsaft og 1 ts Kikkoman Soyasaus​​​​​​​.

Varm opp resten av olivenoljen i en stekepanne og stek de marinerte fiskestykkene på begge sider til de er brune.
 

Del hamburgerbrødene i to på midten. Varm opp smøret i en stekepanne og rist brødene (med snittflaten ned).
 

Tilbered sausen i en bolle: Rør sammen gresk yoghurt, engelsk sennep og dijonsennep.
 

Smør saus på underdelen av hamburgerbrødene, legg på salatblader, deretter fisken, tomatskivene, rødkålen og gulroten. Legg så overdelen oppå burgerne.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.