Sjokolade-soyasaus-konfekt
total tid
140 min.
140 min.
tilberedningstid
Næringsinnhold (per porsjon):
209 kJ
/
49 kcal
3,3 g
Fett
0,6 g
Protein
4,3 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Grovhakk sjokoladen og smelt den over et varmt vannbad. Rør inn fløte og soyasaus. Hell sjokoladeblandingen i en form kledd med folie (ca. 10 x 10 cm) og plasser den tildekket og kaldt i kjøleskapet i minimum 2 timer.
Steg 2
Løsne sjokoladeblandingen fra formen, skjær den i ca. 2 x 2 cm store terninger, strø på kakaopulver over det hele og pynt etter ønske med mynte og server med ferske bær.
Oppskrifts-ID: 213
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer