Sjokolade-soyasaus-konfekt

total tid 140 min.
140 min. tilberedningstid

Ingredienser

20 porsjoner
140 g
bittersøt sjokolade
0,6 dl
fløte
2 ½ ss
kakaopulver
Næringsinnhold (per porsjon): 209 kJ  /  49 kcal
3,3 g Fett
0,6 g Protein
4,3 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Grovhakk sjokoladen og smelt den over et varmt vannbad. Rør inn fløte og soyasaus. Hell sjokoladeblandingen i en form kledd med folie (ca. 10 x 10 cm) og plasser den tildekket og kaldt i kjøleskapet i minimum 2 timer.

Steg 2

Løsne sjokoladeblandingen fra formen, skjær den i ca. 2 x 2 cm store terninger, strø på kakaopulver over det hele og pynt etter ønske med mynte og server med ferske bær.

Oppskrifts-ID: 213

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Grovhakk sjokoladen og smelt den over et varmt vannbad. Rør inn fløte og soyasaus. Hell sjokoladeblandingen i en form kledd med folie (ca. 10 x 10 cm) og plasser den tildekket og kaldt i kjøleskapet i minimum 2 timer.

Løsne sjokoladeblandingen fra formen, skjær den i ca. 2 x 2 cm store terninger, strø på kakaopulver over det hele og pynt etter ønske med mynte og server med ferske bær.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.