

Sjømat-wok
Sjømat-wok Lag rask og enkel sjømat-wok fra grillen med reker og blekksprut med herlig asiatisk smak. Lær deg hvordan du kan bruke Kikkoman til å krydre blekksprut på, samt hvordan du tilbereder denne wok-retten på grillen perfekt krydret med Kikkoman soyasaus.
Tilberedning
Steg 1
Skjær blekkspruten i ringer, og kutt rekene på langs. Vask aspargesen, skjær av endene, skrell den nedre delen av aspargesen og skjær stengene i 5 cm lange stykker. Vask vårløkene og skjær dem også i stykker.
Steg 2
Forvarm støpejerns-woken på grillen så den får meget høy temperatur. Tilsett 1 ss olje og stek blekkspruten i 3–4 minutter på sterk varme. Ta blekkspruten ut og hold den varm.
Steg 3
Tilsett ytterligere 1 ss olje i woken og stek rekene på sterk varme i 2–3 minutter (de skal fremdeles være litt gjennomsiktige). Ta rekene ut og hold dem også varme.
Steg 4
Nå steker du grønnsakene i 1 ss olje i woken i 3–4 minutter. Legg rekene og blekkspruten tilbake i woken igjen og krydre med chili, honning, pepper og Kikkoman soyasaus. Server med en gang.
Oppskrifts-ID: 961
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer