

Salat med stekt tofu og nudler
total tid
30 min.
30 min. tilberedningstid
Næringsinnhold (per porsjon):2.202 kJ / 526 kcal
Tilberedning
Steg 1
Skjær tofuen i skiver, legg i en bolle og tilsett Ponzu. Mariner i kjøleskapet i 20 minutter.
Steg 2
Skrell mangoen og avokadoen, og del dem i skiver.
Steg 3
Del også agurken i skiver.
Steg 4
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Steg 5
Stek tofuen i en varm stekepanne med olivenolje.
Steg 6
Tilbered dressingen i en liten skål.
Steg 7
Anrett pasta, salatblanding, avokado, mango, agurk og tofu på en tallerken. Topp med dressing.
Oppskrifts-ID: 968
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















