Ranchmajonesdipp med kimchi blomkålbuketter
Spicy, ovnsbakte blomkålbuketter møter ranchmajonesdipp i en herlig smaksopplevelse! Perfekt som tilbehør til alle slags måltider eller som lekker fingermat.
Ingredienser
Ranchmajonesdipp:
Ovnsbakt blomkål:
Tilberedning
Steg 1
2 ss kulturmelk – 3 ss majones – 1 ss yoghurt naturell – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss sitronsaft – 1 ts sitronskall – 1 fedd hvitløk, hakket – 2 ss hakket vårløk – 1 ss hakket dill – 1 ss hakket persille – 2 ss ristede solsikkekjerner
Bland alle ingrediensene til dippen godt og la stå i kjøleskapet.
Steg 2
1 liten blomkål – 4 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi – 2 ss yoghurt naturell – 2 ss olivenolje – 1 ss hakket chilipepper
Forvarm stekeovnen til 200 °C. Del blomkålen i mindre buketter. Gni dem i en blanding av Kikkoman Kimchi Chilisaus, yoghurt, olivenolje og chili.
Steg 3
Anrett blomkålbukettene på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek dem i ovnen i ca. 20 minutter til de er møre. Server med ranchmajonesdippen.
Oppskrifts-ID: 1251
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer