Ranchmajonesdipp med kimchi blomkålbuketter

total tid 30 min.
10 min. tilberedningstid
20 min. koketid

Spicy, ovnsbakte blomkålbuketter møter ranchmajonesdipp i en herlig smaksopplevelse! Perfekt som tilbehør til alle slags måltider eller som lekker fingermat.

Ingredienser

2 porsjoner

Ranchmajonesdipp:

2 ss
kulturmelk
3 ss
majones
1 ss
yoghurt naturell
1 ss
sitronsaft
1 ts
sitronskall
1 
fedd hvitløk, hakket
2 ss
hakket vårløk
1 ss
hakket dill
1 ss
hakket persille
2 ss
ristede solsikkekjerner

Ovnsbakt blomkål:

1 
liten blomkål
2 ss
yoghurt naturell
2 ss
olivenolje
1 ss
hakket chilipepper
Næringsinnhold (per porsjon): 2230 kJ  /  533 kcal
45,2 g Fett
12,5 g Protein
15,6 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

2 ss kulturmelk – 3 ss majones – 1 ss yoghurt naturell – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss sitronsaft – 1 ts sitronskall – 1  fedd hvitløk, hakket – 2 ss hakket vårløk – 1 ss hakket dill – 1 ss hakket persille – 2 ss ristede solsikkekjerner

Bland alle ingrediensene til dippen godt og la stå i kjøleskapet.

Steg 2

1  liten blomkål – 4 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi2 ss yoghurt naturell – 2 ss olivenolje – 1 ss hakket chilipepper

Forvarm stekeovnen til 200 °C. Del blomkålen i mindre buketter. Gni dem i en blanding av Kikkoman Kimchi Chilisaus, yoghurt, olivenolje og chili.

Steg 3

Anrett blomkålbukettene på et stekebrett dekket med pølsepapir. Stek dem i ovnen i ca. 20 minutter til de er møre. Server med ranchmajonesdippen.

Oppskrifts-ID: 1251

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

2 ss kulturmelk – 3 ss majones – 1 ss yoghurt naturell – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss sitronsaft – 1 ts sitronskall – 1  fedd hvitløk, hakket – 2 ss hakket vårløk – 1 ss hakket dill – 1 ss hakket persille – 2 ss ristede solsikkekjerner

Bland alle ingrediensene til dippen godt og la stå i kjøleskapet.

1  liten blomkål – 4 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi2 ss yoghurt naturell – 2 ss olivenolje – 1 ss hakket chilipepper

Forvarm stekeovnen til 200 °C. Del blomkålen i mindre buketter. Gni dem i en blanding av Kikkoman Kimchi Chilisaus, yoghurt, olivenolje og chili.

Anrett blomkålbukettene på et stekebrett dekket med pølsepapir. Stek dem i ovnen i ca. 20 minutter til de er møre. Server med ranchmajonesdippen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.