Potetsalat med stekt kapers
Potetsalat er populært til grillmat. Denne nye, oppdaterte versjonen med sprø kapers, fersk rosmarin og umamirik Kikkoman Soyasaus gjør en ellers tradisjonell oppskrift til den mest poulære retten på enhver grillfest.
Tilberedning
Steg 1
Del potetene i to og legg dem i en bolle.
Steg 2
Skjær rødløken i tynne halvmåner og legg dem sammen med potetene.
Steg 3
Bland majones, Kikkoman Soyasaus og sennep i en annen bolle. Tilsett hvitløk knust i en hvitløkspresse og finhakket rosmarin.
Steg 4
Vend potetene og rødløken inn i dressingen.
Steg 5
Varm opp oljen i en stekepanne. La kapersene renne av seg på tørkepapir. Legg dem i pannen og stek til de er sprø. La dem tørke godt på papir igjen etter steking.
Steg 6
Dryss stekt kapers og hakket gressløk på potetsalaten.
Oppskrifts-ID: 1126
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer