Potetmos, pastinakk og purre

total tid 30 min.
15 min. tilberedningstid
15 min. koketid

Inneholder alt som gjør deg mett og glad. Det perfekte tilbehøret til kraftige måltider. Kan også serveres som hovedrett i en større porsjon.

Ingredienser

4 porsjoner
400 g
poteter, skrelt
100 g
pastinakk, skrelt
1 
purre
1 ss
olivenolje
2 klype
sukker
Næringsinnhold (per porsjon): 969 kJ  /  231 kcal
14,5 g Fett
3,5 g Protein
20,7 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær de skrelte potetene og pastinakkene i valnøttstore biter og legg dem i kaldt vann til koking. La dem koke i cirka 15 minutter. 

Steg 2

I mellomtiden, del purren i to på langs og skyll den godt. Skjær den deretter i veldig tynne strimler langs trevlene.

Steg 3

Når potetene og pastinakkene er myke, siler du dem av. Legg dem kort tilbake i kasserollen og la dem dampe av.

Steg 4

Ha olivenolje, Kikkoman Soyasaus, sukker og purre sammen med potetene og pastinakkene og mos godt.

Oppskrifts-ID: 1072

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær de skrelte potetene og pastinakkene i valnøttstore biter og legg dem i kaldt vann til koking. La dem koke i cirka 15 minutter. 

I mellomtiden, del purren i to på langs og skyll den godt. Skjær den deretter i veldig tynne strimler langs trevlene.

Når potetene og pastinakkene er myke, siler du dem av. Legg dem kort tilbake i kasserollen og la dem dampe av.

Ha olivenolje, Kikkoman Soyasaus, sukker og purre sammen med potetene og pastinakkene og mos godt.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.