

Potetmos, pastinakk og purre
Inneholder alt som gjør deg mett og glad. Det perfekte tilbehøret til kraftige måltider. Kan også serveres som hovedrett i en større porsjon.
Tilberedning
Steg 1
Skjær de skrelte potetene og pastinakkene i valnøttstore biter og legg dem i kaldt vann til koking. La dem koke i cirka 15 minutter.
Steg 2
I mellomtiden, del purren i to på langs og skyll den godt. Skjær den deretter i veldig tynne strimler langs trevlene.
Steg 3
Når potetene og pastinakkene er myke, siler du dem av. Legg dem kort tilbake i kasserollen og la dem dampe av.
Steg 4
Ha olivenolje, Kikkoman Soyasaus, sukker og purre sammen med potetene og pastinakkene og mos godt.
Oppskrifts-ID: 1072
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer