Onigirazu med jordbærmascarpone
Onigirazu med jordbærmascarpone

Onigirazu med jordbærmascarpone

total tid80 min.
40 min.koketid
10 min.tilberedningstid
30 min.avkjølingstid

Nyt en søt godbit med denne herlige onigirazuen med jordbærmascarpone, fullpakket med ris og knasende pistasjfyll i tangwrap. Like gøy å spise som å lage!

Ingredienser

2 porsjoner

Ris:

120 g
sushiris
30 g
melis
0,2 dl
riseddik

Krem:

80 g
jordbær
120 g
mascarpone
30 g
pistasjnøtter
1 ts
svarte sesamfrø
2 
noriark

Garnityr:

Noen jordbær
Næringsinnhold (per porsjon):2784 kJ / 665 kcal
32,5 gFett
12,6 gProtein
79,2 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

120 g sushiris – 30 g melis – 0,2 dl riseddik – 0,2 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Kok risen i henhold til anvisningene på pakken. Krydre med resten av ingrediensene og bland godt. La stå til avkjøling i 30 minutter.

Steg 2

80 g jordbær – 120 g mascarpone – 30 g pistasjnøtter – 1 ts svarte sesamfrø

Finhakk jordbærene og bland med mascarpone, hakkede pistasjnøtter og svarte sesamfrø.

Steg 3

2  noriark – Noen jordbær

Legg risen fra steg 1 på et noriark og topp den med jordbærkremen fra steg 2. Gjør det samme med det andre noriarket og legg dette oppå det første arket. Skjær den ferdige sandwichen i 4 stykker (2 per person).

Legg de oppskårne porsjonene på et fat og pynt med jordbær.

 

Tips:

Du kan bruke mango istedenfor jordbær.

Oppskrifts-ID: 1372

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

120 g sushiris – 30 g melis – 0,2 dl riseddik – 0,2 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Kok risen i henhold til anvisningene på pakken. Krydre med resten av ingrediensene og bland godt. La stå til avkjøling i 30 minutter.

80 g jordbær – 120 g mascarpone – 30 g pistasjnøtter – 1 ts svarte sesamfrø

Finhakk jordbærene og bland med mascarpone, hakkede pistasjnøtter og svarte sesamfrø.

2 noriark – Noen jordbær

Legg risen fra steg 1 på et noriark og topp den med jordbærkremen fra steg 2. Gjør det samme med det andre noriarket og legg dette oppå det første arket. Skjær den ferdige sandwichen i 4 stykker (2 per person).

Legg de oppskårne porsjonene på et fat og pynt med jordbær.

 

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.