Onigirazu med jordbærmascarpone
Nyt en søt godbit med denne herlige onigirazuen med jordbærmascarpone, fullpakket med ris og knasende pistasjfyll i tangwrap. Like gøy å spise som å lage!
Tilberedning
Steg 1
120 g sushiris – 30 g melis – 0,2 dl riseddik – 0,2 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Kok risen i henhold til anvisningene på pakken. Krydre med resten av ingrediensene og bland godt. La stå til avkjøling i 30 minutter.
Steg 2
80 g jordbær – 120 g mascarpone – 30 g pistasjnøtter – 1 ts svarte sesamfrø
Finhakk jordbærene og bland med mascarpone, hakkede pistasjnøtter og svarte sesamfrø.
Steg 3
2 noriark – Noen jordbær
Legg risen fra steg 1 på et noriark og topp den med jordbærkremen fra steg 2. Gjør det samme med det andre noriarket og legg dette oppå det første arket. Skjær den ferdige sandwichen i 4 stykker (2 per person).
Legg de oppskårne porsjonene på et fat og pynt med jordbær.
Tips:
Du kan bruke mango istedenfor jordbær.
Oppskrifts-ID: 1372
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer