Omelett med sopp, grønnkål og fetaost
Denne enkle vegetariske omelettoppskriften er perfekt til frokost eller brunsj. Serveres med urtesopp og en side av rå grønnkål med fetaost. Deilig og godt balansert.
Tilberedning
Steg 1
Skjær opp soppen. Stek den i en stekepanne til de er brunet i smør og smak til med Kikkoman naturlig brygget soyasaus, pepper og 1 ss hakket gressløk.
Steg 2
Pisk eggene godt, smak til med Kikkoman naturlig brygget soyasaus og pepper.
Steg 3
Smelt smøret i en panne. Hell egg over og stek på lav varme, dekket, til toppen er fast. Legg den ferdige omeletten på en tallerken.
Steg 4
Server den med sopp og grønnkål blandet med fetaost og olivenolje. Dryss retten med sitronsaft og resten av gressløken. Server med brød.
Oppskrifts-ID: 1096
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer