Mango- og gulrotsalat

total tid 10 min.
10 min. tilberedningstid

En frisk sommersalat med deilig vinaigrette laget med Kikkoman soyasaus, eplejuice og lønnesirup. Perfekt tilbehør til grillmat.

Ingredienser

4 porsjoner
1 
mango
1 
romanosalat
2 
gulrøtter
100 g
spirer
2 ss
olivenolje
2,50 ss
hvit balsamicoeddik
1 dl
eplejuice
1,50 ss
lønnesirup
Nykvernet pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 625 kJ  /  149 kcal
5,3 g Fett
3,6 g Protein
18,1 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Tilbered salaten ved å skrelle mangoen og fjern fruktkjøttet fra steinen. Skjær mangokjøttet i tynne strimler. Kutt salaten i skiver. Skrell gulrøttene, og del i strimler med en ostehøvel. Vask spirene om nødvendig.

Steg 2

Kjør 4 ss mango, olivenolje, eddik, eplejuice, Kikkoman Soyasaus og lønnesirup i en blender eller foodprosessor til dressing. Smak til med pepper. Vend dressingen inn i salaten rett før servering.

Oppskrifts-ID: 864

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Tilbered salaten ved å skrelle mangoen og fjern fruktkjøttet fra steinen. Skjær mangokjøttet i tynne strimler. Kutt salaten i skiver. Skrell gulrøttene, og del i strimler med en ostehøvel. Vask spirene om nødvendig.

Kjør 4 ss mango, olivenolje, eddik, eplejuice, Kikkoman Soyasaus og lønnesirup i en blender eller foodprosessor til dressing. Smak til med pepper. Vend dressingen inn i salaten rett før servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.