Mango- og gulrotsalat
Mango- og gulrotsalat

Mango- og gulrotsalat

total tid10 min.
10 min.tilberedningstid

En frisk sommersalat med deilig vinaigrette laget med Kikkoman soyasaus, eplejuice og lønnesirup. Perfekt tilbehør til grillmat.

Ingredienser

4 porsjoner
1 
mango
1 
romanosalat
2 
gulrøtter
100 g
spirer
2 ss
olivenolje
2 ½ ss
hvit balsamicoeddik
1 dl
eplejuice
1 ½ ss
lønnesirup
Nykvernet pepper
Næringsinnhold (per porsjon):625 kJ / 149 kcal
5,3 gFett
3,6 gProtein
18,1 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Tilbered salaten ved å skrelle mangoen og fjern fruktkjøttet fra steinen. Skjær mangokjøttet i tynne strimler. Kutt salaten i skiver. Skrell gulrøttene, og del i strimler med en ostehøvel. Vask spirene om nødvendig.

Steg 2

Kjør 4 ss mango, olivenolje, eddik, eplejuice, Kikkoman Soyasaus og lønnesirup i en blender eller foodprosessor til dressing. Smak til med pepper. Vend dressingen inn i salaten rett før servering.

Oppskrifts-ID: 864

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Tilbered salaten ved å skrelle mangoen og fjern fruktkjøttet fra steinen. Skjær mangokjøttet i tynne strimler. Kutt salaten i skiver. Skrell gulrøttene, og del i strimler med en ostehøvel. Vask spirene om nødvendig.

Kjør 4 ss mango, olivenolje, eddik, eplejuice, Kikkoman Soyasaus og lønnesirup i en blender eller foodprosessor til dressing. Smak til med pepper. Vend dressingen inn i salaten rett før servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.