Mango- og gulrotsalat
total tid10 min.
10 min.tilberedningstid
En frisk sommersalat med deilig vinaigrette laget med Kikkoman soyasaus, eplejuice og lønnesirup. Perfekt tilbehør til grillmat.
Næringsinnhold (per porsjon):625 kJ / 149 kcal
5,3 gFett
3,6 gProtein
18,1 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Tilbered salaten ved å skrelle mangoen og fjern fruktkjøttet fra steinen. Skjær mangokjøttet i tynne strimler. Kutt salaten i skiver. Skrell gulrøttene, og del i strimler med en ostehøvel. Vask spirene om nødvendig.
Steg 2
Kjør 4 ss mango, olivenolje, eddik, eplejuice, Kikkoman Soyasaus og lønnesirup i en blender eller foodprosessor til dressing. Smak til med pepper. Vend dressingen inn i salaten rett før servering.
Oppskrifts-ID: 864
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer