Kremete ørretpasta med sitronsaus
En enkel oppskrift på fiskepasta som kombinerer ponzumarinert ørret i en mild og kremete sitronsaus med tagliatelle.
Tilberedning
Steg 1
Skjær fisken i store terninger og ha den i en bolle. Tilsett 3 ss Kikkoman Ponzu Sitron og bland. La stå i kjøleskapet i 40 minutter.
Steg 2
Etterpå koker du pastaen al dente i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken.
Steg 3
I mellomtiden, varm opp olivenoljen i en stekepanne og tilsett de marinerte fiskestykkene. Stek kort på begge sider. Tilsett kremen og 1 ss Kikkoman Ponzu Sitron. Smak til med pepper. Tilsett ca. 0,5 dl vann fra pastakasserollen. La det koke i noen minutter (til sausen er litt redusert).
Steg 4
Ha den kokte og avsilte pastaen oppi stekepannen og varm alt sammen i 2 minutter.
Steg 5
Anrett på tallerkener og pynt med fersk timian.
Oppskrifts-ID: 1146
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer