Kremete ørretpasta med sitronsaus

total tid 54 min.
40 min. marineringstid
8 min. koketid
6 min. tilberedningstid

En enkel oppskrift på fiskepasta som kombinerer ponzumarinert ørret i en mild og kremete sitronsaus med tagliatelle.

Ingredienser

2 porsjoner
200 g
filet av regnbueørret, uten skinn og bein
 ½ ss
olivenolje
90 g
pisket krem
100 g
tagliatelle
 ½ dl
kokende vann fra pastaen
4 
kvister timian
1 klype
pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 2154 kJ  /  514.5 kcal
22,9 g Fett
28 g Protein
49,2 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær fisken i store terninger og ha den i en bolle. Tilsett 3 ss Kikkoman Ponzu Sitron og bland. La stå i kjøleskapet i 40 minutter.

Steg 2

Etterpå koker du pastaen al dente i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken.
 

Steg 3

I mellomtiden, varm opp olivenoljen i en stekepanne og tilsett de marinerte fiskestykkene. Stek kort på begge sider. Tilsett kremen og 1 ss Kikkoman Ponzu Sitron. Smak til med pepper. Tilsett ca. 0,5 dl vann fra pastakasserollen. La det koke i noen minutter (til sausen er litt redusert).

Steg 4

Ha den kokte og avsilte pastaen oppi stekepannen og varm alt sammen i 2 minutter.
 

Steg 5

Anrett på tallerkener og pynt med fersk timian.

Oppskrifts-ID: 1146

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær fisken i store terninger og ha den i en bolle. Tilsett 3 ss Kikkoman Ponzu Sitron og bland. La stå i kjøleskapet i 40 minutter.

Etterpå koker du pastaen al dente i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken.
 

I mellomtiden, varm opp olivenoljen i en stekepanne og tilsett de marinerte fiskestykkene. Stek kort på begge sider. Tilsett kremen og 1 ss Kikkoman Ponzu Sitron. Smak til med pepper. Tilsett ca. 0,5 dl vann fra pastakasserollen. La det koke i noen minutter (til sausen er litt redusert).

Ha den kokte og avsilte pastaen oppi stekepannen og varm alt sammen i 2 minutter.
 

Anrett på tallerkener og pynt med fersk timian.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.