Kald paprika- og tomatsuppe med chili og mynte

total tid 8 min.
8 min. tilberedningstid

Denne spenstige sommersuppen får sin livlige farge fra ferske tomater og gul paprika. Så rask og enkel å lage. Serveres kald som forrett eller hovedrett, overdrysset med chili for en ekstra kikk. Passer for veganere.

Ingredienser

2 porsjoner
5 
gule tomater
1 
gul paprika
1 
liten løk
 ½ dl
olivenolje
1 ½ dl
kaldt vann
1 bunt
basilikum
1 bunt
koriander
Noen mynteblader
2 klype
pepper

Dessuten:

1 
chilipepper
Noen blader fersk mynte til pynt
2 ss
solsikkekjerner
Næringsinnhold (per porsjon): 1817 kJ  /  434 kcal
32 g Fett
10 g Protein
23 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Bland vaskede grønnsaker med olivenolje, vann og urter.

Steg 2

Smak til med Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus og pepper.

Steg 3

Server suppen pyntet med hakket chili, mynte og solsikkekjerner.

Oppskrifts-ID: 1140

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland vaskede grønnsaker med olivenolje, vann og urter.

Smak til med Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus og pepper.

Server suppen pyntet med hakket chili, mynte og solsikkekjerner.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.