Kald agurk- og avokadosuppe med gremolata

total tid 12 min.
12 min. tilberedningstid

Denne forfriskende grønnsakssuppen med kefir serveres kald med gremolata-topping. Smaker herlig på varme sommerdager. Passer for vegetarianere.

Ingredienser

2 porsjoner
500 g
kefir
1 
avokado
1 
lang agurk
1 
vårløk
1 bunt
gressløk
1 bunt
persille
1 bunt
basilikum
2 ss
limesaft
4 ss
olivenolje

Gremolata:

1 bunt
persille
2 
fedd hvitløk
1 ss
olivenolje
1 ss
raspet sitronskall
 ½ ts
pepper

Dessuten:

Noen skiver rødløk til servering
Næringsinnhold (per porsjon): 2143 kJ  /  512 kcal
40 g Fett
13 g Protein
23 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Finhakk hvitløk og persille til gremolata.

Steg 2

Bland disse med olivenolje, sitronskall og pepper. Sett i kjøleskapet.

Steg 3

Skjær de vaskede grønnsakene i mindre biter. Hakk urtene.

Steg 4

Bland urter, grønnsaker og olivenolje med kefir.

Steg 5

Krydre med Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus og limesaft.

Steg 6

Server med rødløk i tynne skiver og gremolata.

Oppskrifts-ID: 1139

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Finhakk hvitløk og persille til gremolata.

Bland disse med olivenolje, sitronskall og pepper. Sett i kjøleskapet.

Skjær de vaskede grønnsakene i mindre biter. Hakk urtene.

Bland urter, grønnsaker og olivenolje med kefir.

Krydre med Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus og limesaft.

Server med rødløk i tynne skiver og gremolata.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.