

Kald agurk- og avokadosuppe med gremolata
total tid
12 min.
12 min.
tilberedningstid
Denne forfriskende grønnsakssuppen med kefir serveres kald med gremolata-topping. Smaker herlig på varme sommerdager. Passer for vegetarianere.
Næringsinnhold (per porsjon):
2143 kJ
/
512 kcal
40 g
Fett
13 g
Protein
23 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Finhakk hvitløk og persille til gremolata.
Steg 2
Bland disse med olivenolje, sitronskall og pepper. Sett i kjøleskapet.
Steg 3
Skjær de vaskede grønnsakene i mindre biter. Hakk urtene.
Steg 4
Bland urter, grønnsaker og olivenolje med kefir.
Steg 5
Krydre med Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus og limesaft.
Steg 6
Server med rødløk i tynne skiver og gremolata.
Oppskrifts-ID: 1139
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer