

Hvit kremet grønnsaksuppe
total tid
45 min.
15 min.
tilberedningstid
30 min.
koketid
Ingredienser
4 porsjoner
1
løk, finhakket
1
hvitløkbåt
1
purre, skåret i tynne skiver
2
persillerøtter, skrellet og i terninger
0,5
sellerirot, skrellet og i terninger
1
stor potet, skrellet og i terninger
300 g
blomkål, i små buketter
200 g
kikerter med kraften fra boksen
7,5 dl
vann
4 ss
hvitvin
2,5 dl
melk
1,25 dl
fløte
125 ml
cream
1 ts
malt ingefær
0,5 ts
hvit pepper
0,5 ts
malt muskatnøtt
Næringsinnhold (per porsjon):
1889 kJ
/
451 kcal
21,9 g
Fett
15,3 g
Protein
52 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Stek hakket løk til den er gul i en stor panne på middels varme – ikke la den bli brun. Tilsett knust hvitløk og tynne skiver av den hvite delen av purren, og rør om. Tilsett persillerot, selleri, blomkål og poteter, og stek i enda 1-2 minutter. Tilsett kikerter og kraft, vann, vin, Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus og krydder, og kok opp. Sett lokket på pannen og la maten surre i ca. 20 minutter, til grønnsakene er møre. Tilsett melk og fløte, og purer suppen.
Steg 2
Server med ferske urter og godt brød.
Oppskrifts-ID: 287
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer