

Hummusdipp med soyasaus
total tid
10 min.
10 min. tilberedningstid
Ingredienser
4 porsjoner
1
hvitløksbåt
2 ss
tahini (eller ristet sesam)
200 g
(kokte) kikerter (hermetiske)
2 dl
(kokte) kikerter (hermetiske)
8 ss
kokekraft eller saft fra kikertene
4 ss
olivenolje
2 ss
sitronsaft
1 ss
sukker
1 ts
paprikapulver
Etter ønske 1 ts karve
Til pynt:
Olivenolje
Koriander
Paprikapulver
–
Næringsinnhold (per porsjon):833 kJ / 199 kcal
14,3 gFett
4,4 gProtein
11,3 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
- Skrell hvitløken, del den i to, fjern den midterste stilken og grovhakk hvitløken.
Steg 2
Legg i en mikser og bland sammen med resten av ingrediensene.
Steg 3
Drypp olivenolje og soyasaus på dippen like før servering, strø koriander og paprika på dippen, og server.
Tips
Hummusdippen passer godt til: grillede grønnsaker som små squashruller, auberginene og paprika, grillet kjøtt og kylling, flatbrød.
Server gjerne med dadler og store oliven.
Oppskrifts-ID: 52
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer