Gulrot- og selleripannekaker med urter
Rotfrukter er stjerna i denne oppskriften på salte pannekaker. De er både sunne og mettende og passer perfekt som vegetarisk lunsj eller middag om høsten.
Tilberedning
Steg 1
150 g gulrot – 100 g sellerirot – 1 løk – 1 bunt gressløk – ½ bunt persille – 4 mynteblader
Rasp gulrot og sellerirot. Finhakk løk, gressløk, persille og mynteblader og bland dem med grønnsakene.
Steg 2
100 g fullkornshvetemel – ½ ts bakepulver – 2 egg – 100 ml melk – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 klype pepper
Sikt melet og bland det med bakepulveret. Visp eggene med melk og Kikkoman Soyasaus. Rør de tørre og våte ingrediensene sammen i en bolle og tilsett grønnsakene samt urtene. Krydre med pepper og bland godt.
Steg 3
2 ss rapsolje til steking – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – Persille til servering
Varm litt av oljen i en stekepanne og skru deretter ned varmen. Bruk skje til å øse røren oppi pannen slik at det lages små pannekaker. Stek på begge sider. Server pannekakene varme med urter og Kikkoman Soyasaus.
Oppskrifts-ID: 1149
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer