Gulrot- og selleripannekaker med urter
Gulrot- og selleripannekaker med urter

Gulrot- og selleripannekaker med urter

total tid25 min.
10 min.tilberedningstid
15 min.koketid

Rotfrukter er stjerna i denne oppskriften på salte pannekaker. De er både sunne og mettende og passer perfekt som vegetarisk lunsj eller middag om høsten.

Ingredienser

2 porsjoner
150 g
gulrot
100 g
sellerirot
1 
løk
1 bunt
gressløk
 ½ bunt
persille
4 
mynteblader
100 g
fullkornshvetemel
 ½ ts
bakepulver
2 
egg
100 ml
melk
1 klype
pepper

Dessuten:

2 ss
rapsolje til steking
Persille til servering
Næringsinnhold (per porsjon):1846 kJ / 441 kcal
16 gFett
20 gProtein
46 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

150 g gulrot – 100 g sellerirot – 1  løk – 1 bunt gressløk –  ½ bunt persille – 4  mynteblader

Rasp gulrot og sellerirot. Finhakk løk, gressløk, persille og mynteblader og bland dem med grønnsakene.

Steg 2

100 g fullkornshvetemel –  ½ ts bakepulver – 2  egg – 100 ml melk – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 klype pepper

Sikt melet og bland det med bakepulveret. Visp eggene med melk og Kikkoman Soyasaus. Rør de tørre og våte ingrediensene sammen i en bolle og tilsett grønnsakene samt urtene. Krydre med pepper og bland godt.

Steg 3

2 ss rapsolje til steking – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – Persille til servering

Varm litt av oljen i en stekepanne og skru deretter ned varmen. Bruk skje til å øse røren oppi pannen slik at det lages små pannekaker. Stek på begge sider. Server pannekakene varme med urter og Kikkoman Soyasaus.

Oppskrifts-ID: 1149

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

150 g gulrot – 100 g sellerirot – 1 løk – 1 bunt gressløk – ½ bunt persille – 4 mynteblader

Rasp gulrot og sellerirot. Finhakk løk, gressløk, persille og mynteblader og bland dem med grønnsakene.

100 g fullkornshvetemel – ½ ts bakepulver – 2 egg – 100 ml melk – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 klype pepper

Sikt melet og bland det med bakepulveret. Visp eggene med melk og Kikkoman Soyasaus. Rør de tørre og våte ingrediensene sammen i en bolle og tilsett grønnsakene samt urtene. Krydre med pepper og bland godt.

2 ss rapsolje til steking – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – Persille til servering

Varm litt av oljen i en stekepanne og skru deretter ned varmen. Bruk skje til å øse røren oppi pannen slik at det lages små pannekaker. Stek på begge sider. Server pannekakene varme med urter og Kikkoman Soyasaus.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.