Grillet mango med ponzu-sirup, iskrem og kokosflak

total tid 30 min.
30 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
2 
modne mangos

Ponzu-sirup:

3 ss
honning
75 g
Sweet Chili Sauce

Serveres til:

4 
kuler vaniljeis
1 
håndfull kokosflak

Tilberedning

Steg 1

Honning, Kikkoman Ponzu sitron soyasauce og Sweet Chili Sauce kokes i en liten kjele til den tykner.

Steg 2

Skrell mangoen og skjær den løs fra stenen i to halvparter. Pensle snittsidene med ponzu-sirup. Legg så mangohalvpartene på grillen med snittsiden ned og grill dem til sirupen karamelliserer.

Steg 3

Anrett mangohalvpartene i en dyp tallerken med is. Ringle den resterende ponzu-sirupen over og strø kokosflak over.

Oppskrifts-ID: 228

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Honning, Kikkoman Ponzu sitron soyasauce og Sweet Chili Sauce kokes i en liten kjele til den tykner.

Skrell mangoen og skjær den løs fra stenen i to halvparter. Pensle snittsidene med ponzu-sirup. Legg så mangohalvpartene på grillen med snittsiden ned og grill dem til sirupen karamelliserer.

Anrett mangohalvpartene i en dyp tallerken med is. Ringle den resterende ponzu-sirupen over og strø kokosflak over.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.