

Grillet mango med ponzu-sirup, iskrem og kokosflak
total tid
30 min.
30 min. tilberedningstid
Tilberedning
Steg 1
Honning, Kikkoman Ponzu sitron soyasauce og Sweet Chili Sauce kokes i en liten kjele til den tykner.
Steg 2
Skrell mangoen og skjær den løs fra stenen i to halvparter. Pensle snittsidene med ponzu-sirup. Legg så mangohalvpartene på grillen med snittsiden ned og grill dem til sirupen karamelliserer.
Steg 3
Anrett mangohalvpartene i en dyp tallerken med is. Ringle den resterende ponzu-sirupen over og strø kokosflak over.
Oppskrifts-ID: 228
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















