Grillede maiskolber / Elotes
Grillede maiskolber / Elotes

Grillede maiskolber / Elotes

total tid20 min.
10 min.tilberedningstid
10 min.koketid

Ingredienser

2 porsjoner
2 
maiskolber
2 ss
majones
30 g
revet hard ost (dvs. parmigiano)
 ½ ts
tørket oregano
 ½ ts
spisskummenpulver
 ½ ts
chipotlepulver / chilipulver
Næringsinnhold (per porsjon):1392 kJ / 331 kcal
21,7 gFett
9,1 gProtein
23,7 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Kok opp en kjele med vann. Skrell av maisskinnet og forkok det i 5 minutter, og la det renne av.

Steg 2

Pensle maisen med 1-2 ss teriyakimarinade og la den marinere mens du varmer opp grillen eller stekepannen. Grill i noen minutter til den får noen svimerker. 

Steg 3

Bland majonesen med 1 ss teriyakimarinade og pensle på maisen. Dryss over revet ost og krydder. Du kan legge til flere urter som persille eller koriander.

Oppskrifts-ID: 1060

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kok opp en kjele med vann. Skrell av maisskinnet og forkok det i 5 minutter, og la det renne av.

Pensle maisen med 1-2 ss teriyakimarinade og la den marinere mens du varmer opp grillen eller stekepannen. Grill i noen minutter til den får noen svimerker. 

Bland majonesen med 1 ss teriyakimarinade og pensle på maisen. Dryss over revet ost og krydder. Du kan legge til flere urter som persille eller koriander.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.