

Grillede maiskolber / Elotes
total tid
20 min.
10 min.
tilberedningstid
10 min.
koketid
Næringsinnhold (per porsjon):
1392 kJ
/
331 kcal
21,7 g
Fett
9,1 g
Protein
23,7 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Kok opp en kjele med vann. Skrell av maisskinnet og forkok det i 5 minutter, og la det renne av.
Steg 2
Pensle maisen med 1-2 ss teriyakimarinade og la den marinere mens du varmer opp grillen eller stekepannen. Grill i noen minutter til den får noen svimerker.
Steg 3
Bland majonesen med 1 ss teriyakimarinade og pensle på maisen. Dryss over revet ost og krydder. Du kan legge til flere urter som persille eller koriander.
Oppskrifts-ID: 1060
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer