Gresskarpai med cheddar og karamellisert løk
Gresskarpai med cheddar og karamellisert løk

Gresskarpai med cheddar og karamellisert løk

total tid60 min.
60 min.tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner

Paibunn

200 g
hvetemel
100 g
smør
70 g
cottage cheese

Fyll

200 g
gresskarpuré
50 g
cottage cheese
100 g
revet cheddarost

Tilbehør

150 g
rød løk
20 g
smør
15 g
honning
1 ss
hakket persille

Tilberedning

Steg 1

Forvarm ovnen til 190 grader.

Steg 2

Bland sammen mel og smør. Tilsett cottage chesse og elt med hendene til en jevn deig. Ha den i en paiform (24 cm i diameter) og sett den i kjøleskapet.

Steg 3

Bland gresskarpuréen med cottage cheese og revet cheddar. Ha blandingen på den avkjølte paibunnen og stek den midt i ovnen i ca. 40 minutter.

Steg 4

Skjær løken i skiver. Stek den blank i smør, og tilsett deretter honning og soyasaus. Rør rundt og når løken begynner å karamelliseres, fordel den over paien. Dryss med finhakket persille og server.

Oppskrifts-ID: 919

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Forvarm ovnen til 190 grader.

Bland sammen mel og smør. Tilsett cottage chesse og elt med hendene til en jevn deig. Ha den i en paiform (24 cm i diameter) og sett den i kjøleskapet.

Bland gresskarpuréen med cottage cheese og revet cheddar. Ha blandingen på den avkjølte paibunnen og stek den midt i ovnen i ca. 40 minutter.

Skjær løken i skiver. Stek den blank i smør, og tilsett deretter honning og soyasaus. Rør rundt og når løken begynner å karamelliseres, fordel den over paien. Dryss med finhakket persille og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Oppdag mer

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.