

Fylt havabbor
Ingredienser
Til sausen:
Tilberedning
Steg 1
Forvarm stekeovnen på 200 °C. Kok risen etter anvisningen på pakken. Skyll av med kaldt vann etter kokingen og la dryppe av.
Steg 2
Varm opp olje i en stor stekepanne, ha i chili og vårløk og kok ferdig til de er myke. Tilsett kokt ris, soyasaus, kokoskrem, koriander og limesaft. Kok ferdig og rør godt i ett minutt til alt er godt blandet.
Steg 3
Legg havabboren på en lett fettet stekeplate. Kutt tre fine kutt i fiskekjøttet. Fyll fisken med ris. Bind sammen med en tråd om nødvendig. Dekk til med folie og stek i ovnen i 15 minutter. Fjern folien og sett den inn i ovnen igjen. Stek den ferdig i 15 minutter.
Steg 4
Ta fisken ut av ovnen og la den hvile i noen minutter.
Steg 5
Ha sesamfrø i en liten stekepanne og rist dem. Hold øye med sesamfrøene, de kan meget raskt bli svidd. Ha i de øvrige ingrediensene og kok opp. Hell sausen over fisken og server den straks med et utvalg av grønnsaker, som f.eks. pak choi, grønne bønner, squash og gulrotstrimler.
Oppskrifts-ID: 345
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer