Fyldig sjokoladeostekake
Tilberedning
Steg 1
Forvarm ovnen til 180 °C over/undervarme (160 °C varmluft) og kle en springform (Ø 28-30 cm) med bakepapir. Varm opp smøret til det er flytende. Bland inn Kikkoman Panko med sukker, smeltet smør og mandler, fordel på bunnen av kakeformen, trykk godt ned og stek i den forvarmede ovnen i ca. 20 minutter.
Steg 2
Til fyllet grovhakker du sjokoladen og smelter den over et varmt vannbad.
Steg 3
Rør sammen vaniljepuddingpulver, sukker og smør sammen. Rør sammen egg, kesam, mandelmelk og den Kikkoman Søt Soyasaus (alternativ: Kikkoman Soyasaus + sukker) til en glatt krem og sett 100 g av massen til siden. Fordel den lyse kremen over den ferdigbakte bunnen.
Steg 4
Rør sjokoladen sammen med kremen du har satt til side. Fordel spiseskjeer av den lyse kremen over sjokoladefyllet og marmorer forsiktig med spiseskjeen.
Steg 5
Til toppingen blander du mandlene og Kikkoman Panko, drysser over kaken og steker kaken videre i ca. 50 minutter.
Steg 6
La kaken avkjøles i formen på en rist i ca. 2 timer, fjern deretter ringen fra kakeformen og la kaken avkjøles helt. Del sjokoladeostekaken i biter og server.
Oppskrifts-ID: 840
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer