Feta- og bærsalat med sukkermais
En kombinasjon av grillet mais, bær og forfriskende urter utgjør et ideelt tilbehør til grillkjøtt og fisk.
Ingredienser
Dressing:
Tilberedning
Steg 1
For å lage dressingen: hell Kikkoman Soyasaus i en bolle, tilsett honning, olivenolje og sitronsaft og rør godt om. Du kan også tilsette litt tabascosaus til dressingen.
Steg 2
Stenk maisen med Kikkoman Soyasaus og olivenolje. Pakk i aluminiumsfolie og legg den på grill eller i stekeovn. Stek i ca. 30 minutter, vend den av og til. Skjær maisen av kolben med kniv etter steking.
Steg 3
Skjær avokadoen i store terninger.
Steg 4
Del agurken i fire og skjær den deretter i skiver.
Steg 5
Skjær rødløken i tynne halvmåner.
Steg 6
Legg vasket spinat i en stor bolle. Tilsett mais, bær, avokado, agurk, rødløk og urteblader. Bland alle ingrediensene forsiktig. Anrett salaten på tallerkener, tilsett fetaost og stenk med den tilberedte dressingen.
Oppskrifts-ID: 1124
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer