Feta- og bærsalat med sukkermais

total tid 45 min.
15 min. tilberedningstid
30 min. koketid

En kombinasjon av grillet mais, bær og forfriskende urter utgjør et ideelt tilbehør til grillkjøtt og fisk.

Ingredienser

2 porsjoner
1 
maiskolbe
1 
avokado
140 g
blåbær og jordbær
0,50 
agurk
1 
liten rødløk
1 håndfull
spinat
1 håndfull
ferske korianderblader
1 håndfull
ferske basilikumblader (helst Thai)
1 håndfull
persille
50 g
fetaost
1 ss
olivenolje

Dressing:

1 toppet spiseskje honning
1,50 ss
spiseskjeer sitronsaft
0,70 dl
olivenolje
tabascosaus (valgfritt)
Næringsinnhold (per porsjon): 3948 kJ  /  987 kcal
56 g Fett
31 g Protein
94 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

For å lage dressingen: hell Kikkoman Soyasaus i en bolle, tilsett honning, olivenolje og sitronsaft og rør godt om. Du kan også tilsette litt tabascosaus til dressingen.

Steg 2

Stenk maisen med Kikkoman Soyasaus og olivenolje. Pakk i aluminiumsfolie og legg den på grill eller i stekeovn. Stek i ca. 30 minutter, vend den av og til. Skjær maisen av kolben med kniv etter steking.

Steg 3

Skjær avokadoen i store terninger.

Steg 4

Del agurken i fire og skjær den deretter i skiver.

Steg 5

Skjær rødløken i tynne halvmåner.

Steg 6

Legg vasket spinat i en stor bolle. Tilsett mais, bær, avokado, agurk, rødløk og urteblader. Bland alle ingrediensene forsiktig. Anrett salaten på tallerkener, tilsett fetaost og stenk med den tilberedte dressingen.

Oppskrifts-ID: 1124

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

For å lage dressingen: hell Kikkoman Soyasaus i en bolle, tilsett honning, olivenolje og sitronsaft og rør godt om. Du kan også tilsette litt tabascosaus til dressingen.

Stenk maisen med Kikkoman Soyasaus og olivenolje. Pakk i aluminiumsfolie og legg den på grill eller i stekeovn. Stek i ca. 30 minutter, vend den av og til. Skjær maisen av kolben med kniv etter steking.

Skjær avokadoen i store terninger.

Del agurken i fire og skjær den deretter i skiver.

Skjær rødløken i tynne halvmåner.

Legg vasket spinat i en stor bolle. Tilsett mais, bær, avokado, agurk, rødløk og urteblader. Bland alle ingrediensene forsiktig. Anrett salaten på tallerkener, tilsett fetaost og stenk med den tilberedte dressingen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.