Fargerik gulrot- og ingefærstuing med grønn pesto og stekt chorizo
Tilberedning
Steg 1
Vask og skrell gulrøttene, og skjær i skiver eller terninger. Skrell ingefær og skjær i skiver. Skrell og del poteter og løk i skiver. Varm opp rapsolje i en panne. Fres ingefær og løk i pannen i ca 3 minutter, tilsett deretter gulrøtter og poteter. Kok opp buljongen og Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt. Dekk til og la koke ved svak varme i om lag 45 minutter; rør om av og til.
Steg 2
Skjær i mellomtiden Chorizo i tynne skiver. Legg Chorizo-skivene på bakepapir. Sprøstek skivene i ovnen i om lag 8 minutter ved 150 grader.
Steg 3
For pestoen, vask persillen, rist den tørr og skrell av bladene. Skrell hvitløken og grovhakk med macadamianøttene. Ha persille, hvitløk og nøtter i en høy beholder. Tilsett oljen og purer blandingen med en stavmikser. Rør inn parmesanen og krydre pestoen med salt og pepper.
Steg 4
Anrett gulrotstuingen på forvarmede suppetallerkener. Fordel Chorizo-skivene og pestoen, og server med det samme.
Oppskrifts-ID: 324
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer