Edamole med soyasaus
Tilberedning
Steg 1
Del avokadoene i to like store deler, løsne steiner og fruktkjøtt og drypp omgående litt limesaft på fruktkjøttet, så det ikke blir brunt. Skrell hvitløken og purer i en blender sammen med edamamebønner, soyasaus og resten av limesaften, og tilsett litt olivenolje ved behov.
Steg 2
Skrell løken. Vask tomatene, fjern stilken og skjær tomater og løk i små terninger. Vask, tørk lett av, og finhakk korianderen. Tilsett løk, tomater og koriander i edamamebønnepureen, smak til med cayennepepper og pepper og la pureen stå kaldt i minst en time før servering.
Steg 3
Pynt edamolen med fersk koriander og edamamebønner etter ønske, og server.
Tips
Edamolen passer godt til for eksempel: ferskt tilberedt sjømat (f.eks. reker, kreps, hummer, blekksprutringer, eller sjømatsalat) og ristet flatbrød.
Oppskrifts-ID: 18
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer