Den beste bærsuppen
Deilig forfriskende suppe av friske bær kombinert med kirsebærsaft og Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus, pyntet med pistasjrømme.
Tilberedning
Steg 1
Mos 150 g bær sammen med kirsebærsaften og 1 ts sukker. Krydre med Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus. Ha oppi resten av bærene.
Steg 2
Rør pistasjnøttene og resten av sukkeret inn i rømmen.
Steg 3
Anrett suppen, pynt med pistasjrømme, smak til med Kikkoman Ponzu Sitron Soyasaus og server.
Tips:
Pynt med ristede cashewnøtter.
Erstatt sukkeret med bourbon vaniljesukker eller vaniljestang.
Vil du ha en vegansk variant, kan du erstatte rømmen med et vegansk alternativ.
Oppskrifts-ID: 1141
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer