

Bakt grønnsakssalat og mynteyoghurt
total tid
						 1 t					
									 1 t								tilberedningstid
Næringsinnhold (per porsjon):866 kJ / 348 kcal
Tilberedning
Steg 1
Bland yoghurten med majones, sitronsaft og mynte. Sett den i kjøleskapet.
Steg 2
Forvarm ovnen til 200 grader.
Steg 3
Del potetene i to. Skjær squash, aubergine og paprika i mindre biter. Bland alle grønnsakene med urter, olivenolje og soyasaus.
Steg 4
I begynnelsen er det bare potetene som legges på et stekebrett kledd med bakepapir. Stek i 20 minutter, tilsett deretter resten av grønnsakene (utenom vårløken) og stek i ytterligere 20 minutter. Tilsett til slutt vårløken og stek i 5 minutter til.
Steg 5
Bland sammen de bakte grønnsakene og server med dip.
Oppskrifts-ID: 924
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:]  [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:]  [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)


















 
			 
			