
118 av 243
Søt-krydrede kyllingvinger

Total tid
30 min
Forberedelsestid:
30 min
Ingredienser for 2 porsjon(er)
- 1 kg kyllingvinger
- 60 g smør
- 1 knust hvitløkfedd
- 2 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
- 2 ss Kikkoman Teriyaki-barbecuesaus med honning
- 2 ss tomatsaus
- 1 ts Tabasco®
Slik gjør du det
- Vask kyllingvinger og tørk av.
- Ha smør, sauser og krydder i en gryte, varm opp og rør sammen til alt er smeltet og er godt blandet sammen. Sett det til side til avkjøling, tilsett kyllingvingene etter at blandingen er ferdig avkjølt og bland godt.
- Varm opp grillen og grill kyllingvingene i ca. 10 minutter på hver side. Snu så ofte som nødvendig.
- Server det med dipper etter eget ønske.
Brukte produkter i denne oppskriften
Total tid
30 min
Forberedelsestid:
30 min
Ingredienser for 2 porsjon(er)
- 1 kg kyllingvinger
- 60 g smør
- 1 knust hvitløkfedd
- 2 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
- 2 ss Kikkoman Teriyaki-barbecuesaus med honning
- 2 ss tomatsaus
- 1 ts Tabasco®