Rigatoni-kyllingsalat med sennep-soyasaus dressing
Søk
Filter
Rigatoni-kyllingsalat med sennep-soyasaus dressing
Bookmark
54 av 278

Rigatoni-kyllingsalat med sennep-soyasaus dressing

Rigatoni-kyllingsalat med sennep-soyasaus dressing
Total tid 45 min
Forberedelsestid: 45 min
2535 kJ / 605 kcal
Fett: 30.1 g
Protein: 23 g
Karbohydrat: 56.8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Til dressingen:

Til salaten:

  • 240 g rigatoni
  • 1 kyllingbrystfilet (ca. 180 g)
  • Salt, nykvernet pepper
  • 1 liten brokkoli (ca. 200 g)
  • 1 appelsin
  • 160 g gule og røde cherrytomater (ca. 16 stykk)
  • En håndfull babybladspinat (ca. 20 g)
  • 12 olivener (ca. 60 g)

*Alternativt kan du bruke 50 ml Kikkoman Glutenfri Tamari-Soyasaus eller Kikkoman Økologisk Soyasaus.

Slik gjør du det

1. La appelsinsaften koke inn til halv mengde. Rør den sammen med sennep, soyasaus og olje og smak til med pepper og sukker.

2. Tilbered rigatoni etter anvisningen på pakken til salaten og la den avkjøles. Vask kyllingbrystfilet, del den i to på tvers, tørk den forsiktig, krydre med salt og pepper, damp i 5-6 minutter, la det avkjøles og “riv den fra hverandre” langs kjøttfibrene.

3. Del brokkoli opp i små buketter, vask, forvell og avkjøl med kaldt vann. Skrell og fileter appelsin. Vask tomater og del dem ev. i to. Vask og tørk spinaten.

4. Bland rigatoni, brokkoli, appelsinfileter, tomater, spinat og olivener med ca. ¾ av dressingen og fordel på tallerkener. Anrett kyllingkjøtt på disse, fordel resten av dressingen og server.

Total tid 45 min
Forberedelsestid: 45 min
2535 kJ / 605 kcal
Fett: 30.1 g
Protein: 23 g
Karbohydrat: 56.8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Til dressingen:

Til salaten:

  • 240 g rigatoni
  • 1 kyllingbrystfilet (ca. 180 g)
  • Salt, nykvernet pepper
  • 1 liten brokkoli (ca. 200 g)
  • 1 appelsin
  • 160 g gule og røde cherrytomater (ca. 16 stykk)
  • En håndfull babybladspinat (ca. 20 g)
  • 12 olivener (ca. 60 g)

*Alternativt kan du bruke 50 ml Kikkoman Glutenfri Tamari-Soyasaus eller Kikkoman Økologisk Soyasaus.