Søk
Filter
Bookmark
50 av 196

Kyllinglever grillet på spyd

Forberedelsestid: 15 min
Brennverdi (per porsjon): 513 kJ / 123 kcal

ingredienser for 4 porsjoner

eller

eller hjemmelaget saus laget av:

  • ½ ss vegetabilsk olje
  • ½ ts sansho (eller hvit pepper)

forberedelse

  1. Rens og vask kyllingleveren, tørk av, skjær i ca. 15 g store stykker og tre på spyd.
  2. Varm opp vegetabilsk olje og stek kyllinglever-spydene ved middels varme i ca. 3 minutter med lokket på stekepannen. Snu spydene og stek videre i ca. 1 minutt. Legg spydene på en tallerken og hold varm.
  3. Hell av oljen fra stekepannen og tilsett Kikkoman Yakitori-saus (eller 4 ss Kikkoman saus for ris) og varm opp. Ha spydene tilbake oppi stekepannen og rist slik at spydene fullstendig er dekket av sausen.
  4. Legg spydene på en tallerken, dryss over sansho (eller hvit pepper) og server.

Ved tilberedning med hjemmelaget saus:

Inntil steking er tilberedningen av spydene identisk. Etter du har helt av resten av oljen fra stekepannen, tilsetter du honning og rødvin og lar det småkoke til honningen er løst opp. Tilsett soyasausen og kok opp til sausen er litt tykkflytende.

  1. Ha spydene tilbake i stekepannen og rist slik at spydene fullstendig er dekket av sausen.
  2. Legg spydene på en tallerken, dryss over sansho (eller hvit pepper) og server.

Brukte produkter i denne oppskriften

ingredienser for 4 porsjoner

eller

eller hjemmelaget saus laget av:

  • ½ ss vegetabilsk olje
  • ½ ts sansho (eller hvit pepper)