
Kamskjell med chili

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 1 vårløk
- 120 g spinat
- 10 ml planteolje
- 20 g smør
- litt pepper
- 4 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
- 1/2 ss shichimi (7-krydder-pulver) eller chili
- 12 kamskjell
- noen strimler chili
Slik gjør du det
Skjær vårløken i tynne ringer, skyll dem i kalt vann og trykk dem tørre. Vask spinaten og skjær den grovt og forvelle den i en stekepanne, tilføy smør og smaksett med pepper. Hell Kikkoman naturlig brygget soyasaus i en bolle og bland den med shichimi.
Varm olje i en stekepanne, Stek kamskjellene på begge sider ved middels varme.
Ta stekepannen fra komfyren, tilføy sojasausen og varm dette en gang til. La kamskjellene svinge i pannen. Anrett de varme kamskjellene på spinaten, ringle sausen over kamkjellene og garner med vårløk og chilistrimler.
Tips: For å få en glutenfri versjon vennligst bruk Kikkoman naturlig brygget Tamari glutenfri soyasaus.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 1 vårløk
- 120 g spinat
- 10 ml planteolje
- 20 g smør
- litt pepper
- 4 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
- 1/2 ss shichimi (7-krydder-pulver) eller chili
- 12 kamskjell
- noen strimler chili